Werkwijze Spot-Art® kunstwerken

Spot-Art® geperforeerde kunstwerken zorgen altijd voor een goede eerste indruk. Vooral voor bedrijven is een mooi interieur heel belangrijk. Met de unieke wandaankleding en plafondaankleding van Spot-Art® kunt u alle kanten op. Zowel binnen als buiten. Wij zorgen dat uw opdracht perfect wordt uitgevoerd. Onze producten zijn leverbaar in aluminium en staal. Altijd van hoge kwaliteit, uniek en op maat gemaakt. Met of zonder LED verlichting of akoestische functie.

Kunstwerken van ontwerp tot productie

Bent u een zakelijke klant dan werken wij vanaf de ontwerpfase van uw project nauw samen met de architect, stylist of designer. Daarnaast zijn wij uw gesprekspartner en adviseur. Na goedkeuring van het digitale voorbeeld converteren onze engineers dit naar een Spot-Art® perforatiepatroon. De keuze en dikte van het plaatmateriaal gebeurt altijd in overleg. Nabewerkingen zoals lassen, knippen en zetten die naast het ponsen voeren wij ook uit in eigen fabriek.

Hoe Spot-Art® kunst in metaal wordt gemaakt

De ontwikkeling en productie van Spot-Art® geperforeerde kunstwerken is werk voor specialisten. Op onze tekenafdeling kunnen onze engineers elke JPEG-afbeelding met omzetten naar een DXF-bestand. Dit gebeurt met geavanceerde software die speciaal is gemaakt voor dit werk. Een DXF-bestand bestaat uit duizenden x- en y-coördinaten waarmee we een CNC ponsmachine kunnen aansturen.

Ponsproces van uw Spot-Art® metaal decoratie

Deze ponsmachine ponst de perforaties uit het plaatwerk. Na het ponsen van de Spot-Art® kunstwerken krijgen deze een nabewerking en worden ze voorzien van een duurzame poedercoating in de RAL kleur die u wenst. Deze poedercoating beschermt uw product tegen beschadigingen en corrosie. Zo komen we samen tot een uniek resultaat.

Wilt u weten of uw idee of ontwerp uitvoerbaar is? Bel gewoon voor een afspraak naar 06 - 48 146 944. Wij hebben voor elk vraagstuk een oplossing.

Adres

  • Spot-Art® / NuovaCorte
  • Orteliuspad 12
  • 3151 PT  Hoek van Holland
  • Routebeschrijving

Contact

spot-art-offcanvas