Standaankleding 100% Design Spot-Art

Stand Design 01

Voor de aankleding van de stand voor 100% Design 2011 hebben we enkele Spot-Art kunstwerken gemaakt die het vakpubliek een goede indruk moesten geven van de mogelijkheden van onze perforatietechniek.

Voor de achterwand van de stand hebben we twee panelen gemaakt in het formaat van 150x120cm. Het linker kunstwerk geeft een foto van New York weer waarbij de afbeelding in negatief is geponst en waar in de rand van het paneel een RGB LED-strip gemonteerd is.

Het rechter kunstwerk is een foto van 3 saxofonisten waar als vulling een akoestisch materiaal in geplaatst is. Deze vulling zorgt tevens voor de contrastkleur die nodig is om het beeld te laten ontstaan. Door de open structuur van het geperforeerde aluminium werkt dit kunstwerk dus uitstekend als akoestisch paneel.

Naast de wandaankleding hebben we een ontwerp gemaakt voor een statafel die helemaal is gemaakt van 3 milimeter dik aluminium. Op de poot van de tafel is het logo uitgewerkt en op het tafelblad is een abstract patroon van een roos uitgewerkt in combinatie met ons logo.

Adres

  • Spot-Art® / NuovaCorte
  • Orteliuspad 12
  • 3151 PT  Hoek van Holland
  • Routebeschrijving

Contact

spot-art-offcanvas