Verfraaien met geperforeerde plaat

Bent u op zoek naar moderne gevelbekleding, plafondbekleding of een interieurpaneel van geperforeerde plaat dat nauwelijks onderhoud vraagt? Een duurzaam metaalproduct dat uw exterieur of interieur een unieke uitstraling geeft en nooit verveelt? Spot-Art® heeft het allemaal.

Mogelijkheden perforatiekunst

Onze perforatiekunst is geschikt voor nieuwbouw, bestaande bouw en renovatieprojecten en ook ideaal voor akoestische doeleinden. Het biedt legio mogelijkheden voor eigenaren van gebouwen, architecten en projectontwikkelaars. Van unieke Spot-Art® designpanelen tot bedrijfslogo’s. In aluminium en staal met of zonder LED verlichting. Altijd afgewerkt met een duurzame poedercoating in de RAL kleur van uw keuze. Lever zelf uw afbeelding aan of laat ons een tekening maken.

geperforeerde plaat kunstwerk Spot-Art
geperforeerde plaat  voor binnen
moderne kunst buiten

Geperforeerde plaat buiten

Naast gevelbekleding is Spot-Art® geperforeerde plaat prachtig voor veel andere toepassingen in de buitenlucht. Bijvoorbeeld voor galerijen, balkonhekken of zonweringsystemen opgebouwd uit Spot-Art® panelen.

Urban design

Ook als urban design is Spot-Art® geweldig. Denk hierbij aan straatmeubilair, plantenbakken en perceelafscheidingen, maar ook als bekleding van trappenhuizen, brugrelingen en boomroosters. Allemaal met een unieke voorstelling. Onze producten zijn behalve uniek ook duurzaam en hufterproof. Zo combineert u kunst met functionaliteit.

Spot-Art® binnen

Sport-Art geperforeerde plaat is ook zeer geschikt voor binnen. Zo kunt u er schitterende plafondbekleding van laten maken in de vorm van plafondeilanden, u kunt er uw beursstand mee aankleden of gebruiken als roomdividers die wij ook geluiddempend kunnen maken. En bent u uw traditionele verlichting beu, laat dan Spot-Art® lichtarmaturen bij ons maken. Daarmee hebt u echte blikvangers.

Ontdek ook het verrassende effect van Spot-Art®. Bel vandaag nog 06 - 48 146 944 voor een afspraak.

Adres

  • Spot-Art® / NuovaCorte
  • Orteliuspad 12
  • 3151 PT  Hoek van Holland
  • Routebeschrijving

Contact

spot-art-offcanvas