Etalage Perry Zonneveld Fotografie Spot-Art

Perry Zonneveld 01

Voor Perry Zonneveld Fotografie, tevens dealer is van Spot-Art, hebben we een drie panelen gemaakt voor de etalage van zijn nieuwe studio in Veenendaal. Perry wilde graag één van de ruiten blinderen voor een pasfotoruimte.

De bedoeling was op die blinde ruit een foto met tekst te plaatsen. De kernkwaliteit van zijn studio is zwart-witfotografie en daarom zijn we bij dit ontwerp uitgekomen. Boven en onder zijn 2 'bakken' van 1,80 bij 0,55 meter gemonteerd met daartussen een grote 'bak' van 1,80 bij 1,05 meter.

In het middelste paneel is een afbeelding van Perry zelf met een fotocamera afgebeeld. Het resultaat is een opvallende eyecatcher voor zijn studio.

Referentie:

Bart vroeg mij in Maart 2010 of ik belangstelling had voor een nieuw product genaamd "Spot-Art"'. We hebben toen een afspraak gemaakt en bij het zien van dit unieke product was ik meteen verkocht. In de fotografie ben ik altijd op zoek naar nieuwe en exclusieve producten en Spot-Art past daar perfect bij. Met trots zijn wij dan ook de eerste dealer voor Spot-Art producten voor de consumentenmarkt geworden. Tevens hebben wij voor onze nieuwe studio aan de Brouwersgracht in Veenendaal een Spot-Art kunstwerk laten maken van 1.80 bij 2 meter. Het is echt een blikvanger geworden! Voor mensen met een modern interieur die iets unieks aan de muur willen, zullen wij Spot-Art zeker aanbevelen.

Perry Zonneveld

Perry Zonneveld is tevens dealer van Spot-Art kunstwerken voor consumenten: www.fotoperry.nl

Adres

  • Spot-Art® / NuovaCorte
  • Orteliuspad 12
  • 3151 PT  Hoek van Holland
  • Routebeschrijving

Contact

spot-art-offcanvas