Aankleding entree XL-Panel Spot-Art

Extree 01
Extree 02
Extree 03

Ter aankleding van de entrée voor de firma XL-Panel in 's Heerenberg hebben wij een Spot-Art kunstwerk met twee kleuren LED-verlichting gemaakt.

Dit paneel heeft een formaat van 1400 x 800 x 40 mm en is gemonteerd tegen een muurtje wat recht achter de glazen voorgevel van het pand staat. Hierdoor is dit unieke kunstwerk zowel overdag als 's nachts zeer goed zichtbaar vanaf binnen én buiten.

Het gaatjespatroon beeld het bedrijfslogo met een slogan uit. In het binnenpaneel is een 'scheidingswand' aangebracht voor de verlichting zodat er door gebruik van twee kleuren LED-strips het logo in de juiste kleurencombinatie uitgewerkt kon worden.

Referentie:

Via een zakelijke relatie werden wij geïnformeerd over het voor ons onbekende fenomeen 'Spot-Art'. Na een toelichting over de mogelijkheden voor onze firma, is er een schets ontwerp gemaakt. Aan de hand van dit voorstel en de enthousiaste toelichting van Bart hebben wij besloten het te laten uitvoeren. Maar goed dat de twijfel niet de overhand had, want het resultaat is écht géweldig!! Het is een permanente blikvanger in ons bedrijf van waaruit ook een kwaliteitslabel af straalt.

Eric Goorman, directeur XL-Panel

Adres

  • Spot-Art® / NuovaCorte
  • Orteliuspad 12
  • 3151 PT  Hoek van Holland
  • Routebeschrijving

Contact

spot-art-offcanvas